Evert en Sjell in Aussie

We zijn er!!

Hallo daar,

We zijn na een lange vlucht aangekomen in Melbourne. Harm en Anne stonden ons al op te w88. bij de uitgang. Inchecken en uitchecken ik geloof dat we wel 5 keer door de douane zijn moeten gaan. In Doha van het ene naar het andere vliegtuig. En aangekomen in Melbourne waar ze voor dat we er uberhaupt waren al in het vliegtuig met een insecticide spray het hele vliegtuig hebben ontsmet. Tja ons al bedenkende kan een lange nacht worden als ze ons helemaal gaan controleren, maar wonder boven wonder (we waren zelfs een beetje aangedaan omdat ze helemaal niets hebben ondernomen) konden we dus meteen doorlopen naar de uitgang. Bijna aangekomen in Bendigo bij Harm en Anne, sprong ineens, ja ja het heeft zo moeten zijn een kangaroe voor de auto.... ohh zo leuk.... geweldig. Een geweldig huis met een waanzinne lap grond erom heen. Vanmorgen waren we aloptijd wakker. Lekker buiten gezeten en een heerlijk kopje koffie gedronken... vanmiddag zijn we naar Bendigo geweest een grote supermarkt (vergelijkbaar met die grote GB's uit Belgie en Frankrijk). Het is nu een warme dag geweest, met veel wind wat toch normaal blijkt te zijn hier. Morgen gaan we alvast inkopen doen om mee te nemen met de camper. Woensag halen we de camper en gaan later in de middag mee naar de verjaardag van Alex (zoon van Harm).

Over een dag of 2 of misschien wel eerder zal ik uitgebreider verslag doen.

Voor nu het is 7.33 PM gaan we lekker zelfgemaakte lasagna ( door Anne en Evert) eten.

Dikke kus van ons hier in down under.

ps: Jaap kijk eens we waren bij de mine in Bendigo!

Paula

Hallo lieve pap en sjell!!

Ik ben blij om een berichtje van jullie te lezen en te weten dat jullie veilig en wel zijn aangekomen in Australie. Het is zo raar het bij jullie bijna een hele dag later geloof ik. Raar dat we allebei op een andere dag kunnen leven hé.

Hier gaat alles nog helemaal goed, alweer de eerste week voorbij en ik vermaak me hier prima, maar dat hadden jullie ook al gelezen op mijn blog!

Zo houden we elkaar goed op de hoogte! Doe alle familie daar de groeten en geniet vooral!! Veel plezier met jullie trip met de camper!!

Dikke kus Paula

Heidi

Heerlijk om jullie daarzo te zien,
en nu inmiddels zijn jullie ook wat gevoel betreft ver weg van thuis en hebben jullie een geweldige tijd!
De eerste foto's zijn prachtig, ben erg benieuwd naar wat er nog komt.

Liefs Heidi

Peggy

Hallo lieve pap en sjell!

Wat een leuke site! en wat heerlijk dat jullie daar nu zitten! en dan al meteen avonturen beleven en zo'n kangaroe....

Vrijdag had ik het zo druk dat ik pas veel te laat bedacht dat ik nog eventjes had willen bellen... maar ach we hebben dinsdag ook nog uitgebreid gebeld vorige week...

Hier gaat alles nog steeds goed, k moet alleen veel regelen de laatste tijd (maar das ook wel leuk) Ik zou jullie wel op de hoogte houden als ik weet wat ik allemaal ga doen voordat ik weer verder ga met studeren.

Mooie foto's verder zeg!
Nog gefeliciteerd met Alex btw!
Doe groetjes daar!
kan ik jullie eigenlijk ook prive mailen ergens?
Heel veel plezier verder en tot schrijfse!

Kus Peggy